Projektservice

Projektservice i Green Circle

Planlægning og projektstyring

Hvis du ønsker at ny-, til- eller ombygge eller bare redesigne dit ejer-/ lejermål, så kan vores kompetente medarbejdere hjælpe med hele processen fra start med projektering og 3D-modellering til forsikringshåndtering og vedligeholdelsesplaner. Og du kan som altid følge hele forløbet i vores driftsstyringssystem, der dokumenterer alle udførte opgaver og sikrer en høj gennemsigtighed af kvaliteten af vores services og priser.

Vi har sammensat en særlig projektafdeling bestående af kvalitetsbevidste og kreative bygningskonstruktører med års erfaring inden for design og håndværk. Det betyder, at du er i de bedste hænder, når det handler om rådgivning, planlægning og projektstyring.

Kvalitet i service og rådgivning

Hvad enten du administrerer eller forvalter ejendomme, eller du er lejer i et erhvervslejemål, står vi til rådighed og er klar til at hjælpe. Vi kender ejendommen, og vi ved, hvad der skal til for, at du er tilfreds.

Få mere tid til alt det andet

Ring eller skriv til adm. direktør og ejer, Erik Jensen, på tlf. 22 80 41 24 eller via , hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for Projekt- og Håndværkerservice.

Er du allerede kunde hos os?

Kontakt venligst vores Key Account Manager,
Alexander Kaae Petersson, på tlf. 60 10 91 03
eller via

Håndværkerservice

Håndværkerservice i Green Circle

Personligt håndværksarbejde

Hvad enten du har brug for en murer, tømrer, snedker, gulvmand, el-installatør, flyttemand, eller du blot skal have hjælp til at samle trådene ift. større eller mindre bygge- og omrokeringsopgaver, så står vi til rådighed med den optimale løsning: Vi sætter lampen op, monterer køkken-alrummet og puster nyt liv i ejer- eller lejemålet med en intern flytning.

Du behøver heller ikke bruge tid på at følge op på alle de involverede parter og leverandører. Den opgave klarer vi, mens vi sikrer, at det udførte arbejde er til en ordentlig pris og i overensstemmelse med lovgivningen og ikke mindst ejendommens regler og dine ønsker. På den måde skaber vi overblikket for dig.

Vi kender ejendommen, og vi ved, hvad der skal til for, at du er tilfreds. Vi er med hele vejen, og vi følger projektet til dørs.

Er du allerede kunde hos os?

Kontakt venligst vores afdelingsleder, Dan Bandmann,
på tlf. 41 27 02 13 eller via

Haandvaerkerservice