Green Circle of Trust

Gennemsigtighed og tillid

Tillid mellem os og vores kunder og tillid internt i Green Circle kommer ikke ud af den blå luft. Det gælder først og fremmest om at have styr på sin forretning, skabe et inkluderende arbejdsmiljø og yde en kontinuerlig god service, og så kan tilliden opbygges år efter år.

I Green Circle lever vi af vores kunders tillid til vores arbejde samt af vores tillid til hinanden internt og til vores samarbejdspartnere. For når der er tillid, så vokser trygheden, og tryghed er vigtig for vores kunder, når de vælger os til at varetage deres værdier.

Vi ønsker, at den tryghed og tillid resulterer i langvarige holdbare forhold med tilfredse kunder og samarbejdspartnere, og med klar kommunikation, dokumenterbare løsninger og indgående kendskab til, hvordan aftalegrundlaget løbende forbedres, kan vi nå det mål og udvikle os.

Tryghed er samtidig vigtigt for vores medarbejdere, der derfor også sjældent forlader os, og den kontinuitet og udvikling er med til at øge vores kompetenceniveau og vores kendskab til din(e) ejendom(me) år for år. Således arbejder alle Green Circle-ansatte mod samme overordnede mål og ud fra samme informationer, og det skaber gennemsigtighed og mere tryghed.
Det kalder vi ‘Green Circle of Trust’.

Et unikt driftsstyringssystem

Green Circle’s driftsstyringssystem er et webbaseret projektprogram, der er koblet sammen med GPS-overvågning af alle mobile enheder. Systemet dokumenterer alle udførte opgaver og sikrer en høj gennemsigtighed i kvaliteten af vores services og efterfølgende faktura til kunden.

Således har vi med kombinationen af menneskeligt håndværk og innovativ digital driftsstyring en bedre mulighed for at servicere kunden ud fra skræddersyede behov og med klar dokumentation.

Til vores system får du som kunde dit eget login, så du til enhver tid kan følge udførte og planlagte opgaver såvel som Green Circle’s:

  • egenkontrol

  • forbrugsaflæsning

  • ind- og udflytningsrapporter

  • nøglebriklister

  • fakturaoversigt og

  • leverancesystem af Facilities Management-opgaver.

Ud over de aftale opgaver kan du altid lægge nye opgaver ind i systemet, hvor du også har mulighed for at følge op og kvalitetstjekke hele processen fra start til afslutning samt fakturering.

Sådan sikrer vi, at du kun betaler for den service, du har fået. Det skaber tryghed for vores kunder og gennemsigtighed for os. Det kalder vi ‘Green Circle of Trust’.