Historie

Det begyndte med en simpel idé

Efter mange års virke inden for driftsledelse fik vi tilbage i 2004 en idé om, at vi med vores eget koncept kunne udføre ejendomsdrift og Facilities Management både mere gennemskueligt og dokumenterbart for kunderne.

Med den simple idé som målestok stiftede vi Green Circle A/S den 1. april 2004 .

Og med kombinationen af personligt, solidt servicehåndværk og innovativ digital driftsstyring har vores grundlæggende vision i Green Circle A/S fra start været at være markedstrendsætter og konsekvent levere den bedste ejendomsdrift og Facilities Management i Danmark.

Det sker med udgangspunkt i fuld dokumentation, gennemsigtighed og tillid mellem kunderne og os. Vi skaber det fulde overblik over aftalte og leverede service – altid baseret på real time-dokumentation for vores kunder. Det er det, vi kalder for ‘Green Circle of Trust’.

Kontinuerligt sigte på udvikling

Selvom den teknologiske udvikling er en dynamisk størrelse, så søger vi konstant at følge med og være i front, når det gælder innovation – altid med et formål om at udvikle os og levere bedre service.

Derfor har vi også implementeret 2. generation af vores real time-driftsstyring med et brugervenligt digitalt cockpit, så vores kunder når som helst og nemt kan få et overblik over alle aktiviteter på deres ejendomme – herunder en indeksering af alle generede driftsdata. Vi har i den forbindelse valgt at gå hele vejen, så vores real time-maskinrum altid er tilgængeligt for vores kunder.

Det skaber gennemsigtighed, troværdighed og forhåbentlig nye trends for hele markedet.

Værdi for vores kunder og for os

Visionen rykker sig i takt med, at vi vokser, men filosofien i dag er den samme, som den var tilbage i 2004, og vi er stolte af at kunne sige, at vi konsekvent leverer en mere gennemsigtig og dokumenterbar ejendomsdrift, Facilities Management samt projekt- og håndværkerservice.

I dag passer vi på 900 ejendomme for professionelle ejendomsinvestorer,- ejere og -administratorer, andelsforeninger og ejerforeninger, og vi leverer Facilities Management-løsninger til vores erhvervskunder, som altid har fuld rådighed over driftsdata.

Stiftere, partnere og ene-ejere af Green Circle A/S, Erik Jensen og Ole Mortensen. 

Green Circle Social Responsibility