Key Account Management

Projektservice i Green Circle

Key Account Management

Hvad enten du ejer, administrerer eller forvalter ejendomme, så kan der være brug for ekstra fokus på udviklingen af vores fælles driftssamarbejde på taktisk og strategisk niveau.

I disse tilfælde står vi til rådighed med en KAM (Key Account Manager), som er den primære kontaktperson for dig som kunde, mens han eller hun målrettet specialiserer sig i at drive processerne og partnerskabet fremad med dine behov i centrum.

Vi kender dig som kunde, og vi kender de ejendomme, som vi drifter for dig. En Key Account Manager vil være en kompetent sparringspartner på taktisk og strategisk niveau, der forstår dine behov og ved, hvad der skal til for, at du er tilfreds.

Bygningsvedligehold

Gennem vores mangeårige koncept med ejendomsdrift og digital driftsstyring samt fokus på at udvikle vores kundesamarbejder på taktisk og strategisk niveau har vi specialiseret os inden for forsikringshåndtering og projektstyring samt rådgivning om og udførelse af vedligeholdelsesopgaver for vores kunder.

Vi er med fra start til slut i processerne, og du kan som kunde altid følge hele forløbet i vores digitale driftsstyringssystem, der dokumenterer alle udførte opgaver og sikrer fuld gennemsigtighed med kvaliteten af vores services og priser.

Afdelingen er bestående af kvalitetsbevidste og kreative bygningskonstruktører med års erfaring inden for design og håndværk. Det betyder, at du er i de bedste hænder, når det handler om rådgivning, planlægning og projektstyring.

Få mere tid til alt det andet

Ring eller skriv til adm. direktør, Erik Jensen, på tlf. 22 80 41 24 eller via ej@greencircle.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for Key Account Management og bygningsvedligehold.

Er du allerede kunde hos os?

Kontakt venligst Key Account Manager,
Casper Nøhr, på tlf. 41 88 56 52
eller via cn@greencircle.dk.