Juli 2018:

– Er du vores nye kollega, som søger en fleksibel hverdag, frihed under ansvar og arbejdsopgaver inden for grøn pleje og renhold?
Så er det nu, du skal slå til og blive en del af Green Circle’s ejendomsdrift.

Green Circle A/S leverer ejendomsdrift og Facilities Management med udgangspunkt i solidt servicehåndværk, digital driftsstyring og personlig kontakt med vores kunder. Hos os bliver du en del af en landsdækkende, ambitiøs og dynamisk organisation, der i 2017 har været nomineret til både ”Årets Ejerleder” af PwC og ”Entrepreneur of the Year” af EY.

Et indblik i din arbejdsdag
Som servicemedarbejder får du udførende ansvar for diverse serviceopgaver inden for grøn pleje og udvendig renhold samt koordinering af egen hverdag via vores digitale driftsstyringssystem på mobil-app.

Din arbejdsdag har først og fremmest et praktisk fokus ude hos vores kunder – primært i Nordsjælland, og du refererer til vores hovedkontor i Brøndby.

Du bliver del af en afdeling kendetegnet ved stor fleksibilitet og stærkt kollegialt sammenhold – vi er i forvejen 10 kolleger inkl. en teamleder, og vi udvikler os hele tiden sammen med vores kolleger i de øvrige afdelinger.

Konkret vil dine arbejdsopgaver være

  • hækklip samt lugning af bede og ukrudt.
  • fej og snap af gård- og parkeringsarealer.
  • skaktning og tømning af askebægere og skraldespande.
  • diverse ad hoc-serviceopgaver.

Vi søger derfor dig, som

  • har erfaring med grøn pleje og udvendig renhold.
  • er vant til/ villig til at lære at registrere driftsopgaver og arbejdstid via styresystem på mobil-app.
  • er kvalitetsbevidst og selvstændigt tænkende.
  • formår at planlægge egen hverdag (efter en grundig introperiode).
  • ønsker egen firmabil, frihed under ansvar og en omskiftelig hverdag med forskelligartede arbejdsopgaver.

Et indblik i din nye arbejdsgiver
Med hovedkontor i Brøndby samt et afdelingskontor i Vejle er vi 100 medarbejdere i Green Circle foruden ledelsen, og vi drifter ca. 900 ejendomme fordelt over hele landet.

Vi er stolte af at levere ejendomsdrift og Facilities Management, hvor vores kunder altid har fuld adgang til og overblik over driftsdata. Desuden ønsker vi at være markedstrendsætter ved konsekvent at levere Danmarks mest gennemsigtige ejendomsdrift og Facilities Management.

Vi tilbyder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansættelsesstart
Hurtigst muligt

Løn
Efter aftale

Ugentlig arbejdstid
37 timer

Er du vores nye kollega?
Ansøgning og CV sender du via e-mail til  med emnefeltet Servicemedarbejder. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores rekrutteringsansvarlig, Marc Wacker, på .

I Green Circle A/S går vi ind for ligeværd og grundlæggende ligestilling – særligt på tværs af køn, etnicitet, alder, førlighed, religion, seksualitet og nationalitet. Vi opfordrer derfor altid alle interesserede, uanset baggrund, om at søge ledige stillinger, der hos os konsekvent besættes med den bedst kvalificerede.

Vi glæder os til at høre fra dig.