August 2018:

Stillingen er besat pr. 27.08.2018.

– Vil du være omdrejningspunktet for håndværksmæssige projekter og Facilities Management-opgaver i et internationalt miljø? Så bliv projektleder i Green Circle.

”Det er en spændende stilling, som foregår fuld tid hos vores kunde, og der er store muligheder for at sætte sit eget præg på hverdagen,” fortæller Facility Manager, Gitte Nielsen, som bliver vores nye kollegas nærmeste leder.

Green Circle A/S leverer KAM og Projektservice, ejendomsdrift og Facilities Management med udgangspunkt i solidt servicehåndværk, digital driftsstyring og personlig kontakt med vores kunder. Hos os bliver du en del af en landsdækkende, dynamisk og stærkt voksende organisation, der i 2017 har været nomineret til både Årets Ejerleder af PwC og Entrepreneur of the Year af EY.

Et indblik i din nye rolle
Overordnet får du ansvar for

  • koordinering af Facilities Management-opgaver med både interne og eksterne parter.
  • tilbudsindhentning og opfølgning på mindre projekter, interne flytninger og lignende.
  • kontrol af Facilities Management-leverancer inklusiv rengøring og bygningsvedligehold.
  • forefaldende arbejdsopgaver inden for Facilities Management.

Et indblik i din fremtid
Din arbejdsstation bliver hos en af vores store, internationale kunder i København S, hvor du kommer til at være fuld tid. Her skal du administrere og lede projekter af håndværksmæssig karakter, indhente tilbud fra eksterne leverandører samt skabe relationer med interne og eksterne interessenter i en dynamisk hverdag. Det er derfor en fordel, at du har erfaring med disse type opgaver.

Du kommer primært til at referere til vores kunde on-site og sekundært til vores hovedkontor.

Et indblik i din nye arbejdsgiver
Med hovedkontor i Brøndby samt et afdelingskontor i Vejle er vi 100 medarbejdere i Green Circle foruden ledelsen, og vi drifter ca. 900 ejendomme fordelt over hele landet.

Vi er stolte af at levere Key Account Management, projektservice, ejendomsdrift og Facilities Management, hvor vores kunder altid har fuld adgang til og overblik over driftsdata. Desuden ønsker vi at være markedstrendsættere ved konsekvent at levere Danmarks mest gennemsigtige ejendomsdrift og Facilities Management.

Vi tilbyder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Besøg os på www.greencircle.dk.

Vi søger dig, som…

  • har en solid forståelse for og erfaring med projektledelse og –styring.
  • har IT-kundskaber på højt niveau.
  • har en solid håndværkerteknisk forståelse og gerne baggrund.
  • har stærke interpersonelle færdigheder ift. at navigere mellem de operationelle, taktiske og strategiske niveauer i vores kundes organisation.

Ansættelsesstart
Hurtigst muligt

Løn
Efter aftale

Ugentlig arbejdstid
37 timer

Er du vores nye projektleder?
Ansøgning og CV sender du via e-mail til  med emnefeltet Projektleder. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Facility Manager, Gitte Nielsen, på .

I Green Circle A/S går vi ind for ligeværd og grundlæggende ligestilling – særligt på tværs af køn, etnicitet, alder, førlighed, religion, seksualitet og nationalitet. Vi opfordrer derfor altid alle interesserede, uanset baggrund, om at søge ledige stillinger, der hos os konsekvent besættes med den bedst kvalificerede.

Vi glæder os til at høre fra dig.