Stillingen er besat pr. 15.10.2018.

August 2018:

– Er du vores nye kollega med mod på en fleksibel hverdag og udførende ansvar for maleropgaver for vores kunder på hele Sjælland? Så er det nu, du skal slå til og blive en del af Green Circle’s KAM og Projektservice-afdeling.

Green Circle A/S leverer KAM og Projektservice, ejendomsdrift og Facilities Management med udgangspunkt i solidt servicehåndværk, digital driftsstyring og personlig kontakt med vores kunder. Hos os bliver du en del af en landsdækkende, ambitiøs og dynamisk organisation, der i 2017 har været nomineret til både Årets Ejerleder af PwC og Entrepreneur of the Year af EY.

Et indblik i din arbejdsdag
Som maler i vores KAM og Projektservice-afdeling får du det udførende ansvar for diverse maleropgaver samt koordinering af egne opgaver via vores digitale driftsstyringssystem.

Din arbejdsdag har først og fremmest et praktisk fokus ude hos vores kunder, mens du refererer til vores hovedkontor i Brøndby.

Du bliver del af en afdeling kendetegnet ved faglig ekspertise, stærkt kollegialt sammenhold og bæredygtigt højt til loftet – vi er i forvejen tre udførende tømrere, to Key Account Managers (inkl. en afdelingsleder), to projektledere og en teknisk assistent, og vi udvikler os hele tiden, fordi vi er nysgerrige og søger at hæve det faglige niveau.

Hos os vil dine arbejdsopgaver primært være

  • større og mindre malerreparationer og –projekter.
  • lette istandsættelser af lejligheder.
  • spjældarbejde.
  • tapetsering.

Vi søger derfor dig, som

  • er uddannet (bygnings)maler.
  • er vant/ villig til at lære at registrere driftsopgaver og arbejdstid via styresystem på smartphone.
  • er kvalitetsbevidst og selvstændigt tænkende.
  • formår at arbejde tæt sammen med sine nærmeste udførende og rådgivende arbejdskolleger.
  • ønsker egen firmabil, frihed under ansvar og en omskiftelig hverdag med forskelligartede arbejdsopgaver.

Et indblik i din nye arbejdsgiver
Med hovedkontor i Brøndby samt et afdelingskontor i Vejle er vi 100 medarbejdere i Green Circle, og vi drifter ca. 900 ejendomme fordelt over hele landet.

Vi er stolte af at levere Key Account Management, projektservice, ejendomsdrift og Facilities Management, hvor vores kunder altid har fuld adgang til og overblik over driftsdata. Desuden ønsker vi at være markedstrendsættere ved konsekvent at levere Danmarks mest gennemsigtige ejendomsdrift og Facilities Management.

Vi tilbyder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Besøg os på www.greencircle.dk.

Ansættelsesstart
Hurtigst muligt

Løn
Efter aftale. Vores nye kollega begynder som timelønnet, men vi kan i fællesskab aftale at konvertere til en funktionæransættelse.

Ugentlig arbejdstid
37 timer

Er du vores nye kollega?
Ansøgning og CV sender du via e-mail til  med emnefeltet Maler. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores rekrutteringsansvarlig, Marc Wacker, på .

I Green Circle A/S går vi ind for ligeværd og grundlæggende ligestilling – særligt på tværs af køn, etnicitet, alder, førlighed, religion, seksualitet og nationalitet. Vi opfordrer derfor altid alle interesserede, uanset baggrund, om at søge ledige stillinger, der hos os konsekvent besættes med den bedst kvalificerede.

Vi glæder os til at høre fra dig.