Stillingen er pr. 28.05.2018 besat.

Maj 2018:

– Kan du se dig selv i en dynamisk stilling med ansvar for driftsstyring af en portefølje ejendomme, hvor du med troværdig dialog, fleksibilitet og faglig indsigt sørger for sikker ejendomsdrift til vores kunder i Trekantområdet? Så er jobbet som ejendomsinspektør i Green Circle (Afdeling Vest) lige noget for dig.

Green Circle A/S leverer ejendomsdrift og Facilities Management med udgangspunkt i solidt servicehåndværk, digital driftsstyring og personlig kontakt med vores kunder. Hos os bliver du en del af en landsdækkende, ambitiøs og stærkt voksende organisation, der i 2017 har været nomineret til både ”Årets Ejerleder” af PwC og ”Entrepreneur of the Year” af EY.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

  • ejendomsbesigtigelse og tekniske tilsyn.
  • fastholdelse af tæt og konstruktiv lejer- og kundekontakt.
  • driftskoordinering og rekvirering af håndværkere via vores digitale real time-driftsstyringssystem.
  • håndtering af ind- og fraflytningssyn.
  • grøn pleje og udvendig renhold.

Et indblik i din arbejdsdag

Som ejendomsinspektør bliver du en central del af vores Afdeling Vest, som har sæde i Vejle, og sammen med 3 øvrige ejendomsinspektører, to servicemedarbejdere, en afdelingsleder og en salgschef skal du være med til at udvikle vores jyske filial yderligere.

Ingen arbejdsdage ligner hinanden, og med devisen om frihed under ansvar får du både administrativt, praktisk og koordineringsmæssigt ansvar for driften af en portefølje ejendomme i Trekantområdet.

Vi søger derfor dig, som…

  • er kundeorienteret ud til fingerspidserne.
  • kan koordinere samarbejdspartneres og egne opgaver samtidigt.
  • er en habil IT-bruger på PC og smartphone.
  • har god erfaring med håndtering af ind- og fraflytningssyn af boliglejemål.
  • forstår at se sin funktion i et større hele, hvor vi målrettet løfter i samlet flok.

Et indblik i din nye arbejdsgiver

Med hovedkontor i Brøndby samt et afdelingskontor i Vejle er vi 100 medarbejdere foruden ledelsen i Green Circle, og vi drifter ca. 900 ejendomme fordelt over hele landet.

Vi er stolte af at levere ejendomsdrift og Facilities Management, hvor vores kunder altid har fuld adgang til og overblik over driftsdata. Desuden ønsker vi at være markedstrendsætter ved konsekvent at levere Danmarks mest gennemsigtige ejendomsdrift og Facilities Management.

Vi tilbyder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Besøg os på www.greencircle.dk.

Ansættelsesstart

Hurtigst muligt.

Løn

Efter aftale.

Arbejdssted

Trekantområdet med reference til vores afdelingskontor i Vejle.

Ugentlig arbejdstid

37 timer.

Er du vores nye kollega?

Ansøgning og CV sender du via e-mail til  med emnefeltet ‘Ejendomsinspektør‘. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores rekrutteringsansvarlig, Marc Wacker, på .

I Green Circle A/S går vi ind for ligeværd og grundlæggende ligestilling – særligt på tværs af køn, etnicitet, alder, førlighed, religion, seksualitet og nationalitet. Vi opfordrer derfor altid alle interesserede, uanset baggrund, om at søge ledige stillinger, der hos os konsekvent besættes med den bedst kvalificerede.

Vi glæder os til at høre fra dig.