Grøn pleje og renhold

Grøn pleje i Green Circle

Grøn pleje – helt automatisk

Som ejer, administrator eller forvalter af en ejendomsportefølje ved du godt hvor mange ressourcer, der bruges på grøn pleje af din ejendom og tilhørende anlæg – alt fra drift, vedligeholdelse, koordinering, personale og serviceleverancekontrol.

Lad Green Circle tage sig af din ejendom, så du udnytter ressourcerne bedre og får mere tid til alt det andet.

Vi udfører nemlig alle former for grøn pleje, og de leveres af vores kompetente medarbejdere og styres af vores digitale real time-driftsstyringssystem, der dokumenterer alle udførte opgaver og sikrer en høj gennemsigtighed af kvaliteten af vores services og priser.

Det betyder, at du helt præcist ved, hvornår vi f.eks. har slået græs, klippet hæk, luget og ryddet bede eller leveret en helt anden opgave på netop din ejendomsgrund. Ikke mindst ved du, hvordan resultatet af vores arbejde er blevet, for vi foto- og GPS-dokumenter de opgaver, vi udfører, og du får informationen helt automatisk – digitalt og overskueligt.

Det skaber et klart overblik over, hvad du betaler for, og hvad du får leveret. Det er helt enkelt.

Overblik

Vi tilbyder dig et grundigt 360° tjek af din ejendomsportefølje, så du kan få en dokumenteret bedre og billigere grøn pleje.

Se listen over vores serviceudbud nedenfor og få et overblik over, hvordan Green Circle kan tage sig af din ejendom, så du får mere tid til alt det andet.

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 18.28.31

Få mere tid til alt det andet

Ring eller skriv til adm. direktør, Erik Jensen, på tlf. 22 80 41 24 eller via , hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for grøn pleje og renhold.

Er du allerede kunde hos os?

Kontakt venligst teamleder, Brian Bartels,
på tlf. 60 10 86 50 eller via

Grøn pleje og renhold