September 2017:

I august måned kunne vi stolt berette, at vores to direktører og ejere, Erik Jensen og Ole Mortensen, er nomineret ’Årets Ejerleder’ 2017 af PwC.

I kølvandet på den nominering kan vi nu også fortælle, at vi er blevet nomineret EY Entrepreneur Of The Year 2017 (Region København), som ifølge EY selv er
…”Danmarks og verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, … en hyldest til de kvinder og mænd, der opbygger og driver succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder.

Blandt de nominerede skal der udvælges fem finalister i Region København til at dyste om at blive Regionsvinder 2017, og vinderen offentliggøres 9. november hos EY på Frederiksberg.

Om udvælgelsen af kandidater skriver EY:
I vores arbejde med at finde den rigtige vinder gennemfører vores erfarne rådgivere dybdegående interviews med entrepreneurerne. Her spørges der ind til virksomhedens forretningsgrundlag, strategi, mål og risici samt hvordan entrepreneuren inspirerer og engagerer sine medarbejdere, hvordan virksomheden arbejder med innovation og hvordan de arbejder mod at gøre en forskel i markedet og for samfundet.”

Vi takker for anerkendelsen af vores arbejde, ser frem til den videre nomineringsproces og glæder os til at udveksle erfaringer med og få inspiration af de øvrige nominerede i Region København.