Juni 2015:

I dag overtog stifterne og ledelsen i ejendomsdrift- og Facility Management-selskabet Green Circle 49% af selskabets aktiekapital fra Aberdeen Asset Management. Selskabet er derfor nu 100% ejet af ledelsen ved Erik Jensen og Ole Mortensen.

Green Circle har gennem de sidste 11 år, og ikke mindst gennem en finanskrise, været en virksomhed med årlige vækstrater på mellem 20-30%. Selskabet leverer ydelser som ejendomsdrift og Facilities Management til professionelle ejendomsinvestorer, deriblandt Aberdeen Asset Management med hvem selskabet har haft et tæt strategisk samarbejde.

Partnerne i Green Circle, Erik Jensen og Ole Mortensen kommenterer:

– Vi er meget glade for at have mulighed for at videreføre selskabet med vores klare mission og for fortsat at kunne kapitalisere på vores erfaringer. Samarbejdet med Aberdeen har betydet et solidt fundament for opbygningen af Green Circle’s meget brede kundebase, og vi er nu klar til en ny epoke.

Adm. direktør for Aberdeen Asset Management Tonny Nielsen udtaler:

– Aberdeen sælger aktieandelen i tråd med vores globale strategi om simplificering af vores forretning. Vi har sat stor pris på vores langvarige samarbejde med Green Circle, der har sikret en høj kvalitet i driften af vores store ejendomsporteføljer. Det samarbejde ser vi frem til at fortsætte.

– Samtidig har det været både profitabelt og spændende for Aberdeen at have været aktieminoritetsejere i en virksomhed med en så sund balance og med så stærke væksttal.

Green Circle leverer gennemskuelig ejendomsdrift og Facilities Management bl.a. via realtime-styring, som selskabet selv har udvikle,t og som dokumenterer alle udførte opgaver. Systemet sikrer, at kunderne kun betaler for det, de modtager.

Erik Jensen og Ole Mortensen konkluderer:

– Vi har leveret høje vækstrater gennem mange år og har ambitioner om en større markedsandel. Vi er nu klar til at lancere en ny version af vores succesfulde realtime-system, som vi har store forventninger til i et voksende marked.

Green Circle har 70 ansatte og en årlig omsætning 2014/2015 på ca. 65 mio kr.