December 2018:

Så er det ”allerede” ved at være jul igen 🙂 .

Tiden flyver afsted i en dynamisk hverdag, og med afslutningen på 2018 kigger vi tilbage på endnu et spændende år med styrkede kundeforhold, tættere bånd til vores samarbejdspartnere og særlig fokus på medarbejderudvikling og kollegial samhørighed, der er så vital for en landsdækkende virksomhed som vores.

Og ja, tiden ”går hurtigt”, og der er store krav til at følge med udviklingen og ikke mindst med de teknologiske fremskridt i samfundet og i servicebranchen, som er med til at forme fremtidens marked.

I den henseende virker det da også som i går, at vi påbegyndte vores rejse fra et lille kontorfællesskab i Svogerslev i 2004 til i dag, hvor vi tæller 100 engagerede medarbejdere på tværs af bælterne.

Således er der mindre end fire måneder til, at Green Circle fylder 15 år den 1. april 2019, og vores vision har fra start været helt klar:
Vi vil levere Danmarks mest gennemsigtige service, og vi vil være trendsætter ift. at bruge real time-driftsstyring til fordel for vores kunder, samarbejdspartnere og os selv.

Samtidig ønsker vi at være nærværende og kvalitetsbevidste, og det er med kombinationen af den tilgængelige teknologi og den personlige service, at vi mener, vi kan gøre den største forskel.

Og der er nået mange milepæle på vores rejse som virksomhed – også i år, og det skyldes ikke mindst vores kompetente kolleger, som med en målrettet, fælles indsats dagligt fører vores vision ud i livet. Det sætter vi stor pris på – mange tak 🙂 .

Vi takker samtidigt alle vore kunder og partnere for et konstruktivt samarbejde, og vi ser frem til endnu et udviklende år sammen og hver for sig i 2019.

Glædelig jul og godt nytår 🙂 .

De bedste hilsener

Erik Jensen og Ole Mortensen
Partnere
Green Circle A/S