Facilities Management

Facilities Management i Green Circle

Skræddersyede løsninger til dine behov

Green Circle leverer skræddersyede Facilities Management-løsninger til vores kunder, der hellere vil fokusere på kerneforretningen frem for alle de administrative og serviceorienterede opgaver.

Og det er alt lige fra receptionsservice med telefon- og mødeadministration over levering af internetforbindelse, catering, rengøring og udsmykning af lejemålet til personalepleje og kontraktstyring af underleverandører.

Lad Green Circle tage sig af din ejendom og dine lejemål, så du udnytter ressourcerne bedre og får mere tid til alt det andet.

Fleksibel ordning med rutinerede vikarer

Har du behov for en ekstra medarbejder, men ønsker du at slippe for besværet med ansættelses- og personalesamtaler samt dækning ved sygdom og ferie, så kan du overlade rekrutteringen og personaleplejen til os.

Green Circle tilbyder en yderst professionel vikarløsning, og vores vikarer er altid blevet introduceret til din virksomhed, det enkelte lejemål og de relevante arbejdsopgaver, før de bliver tilkaldt. Derfor er de optimalt klædt på til at varetage arbejdet i receptionen, servicecenteret eller administrationen.

Og når dine medarbejdere er syge eller på ferie, så behøver kolleger ikke afløse, og du risikerer ikke at skulle booke et bureau, hvor vikarerne er helt ukendte med lejemålet og arbejdsopgaverne.

Overblik

Vi tilbyder dig et grundigt 360° tjek af din ejendomsportefølje, så du kan få en dokumenteret bedre og billigere Facilities Management i form af bl.a. receptionsservice, rengøring, catering og administration.

Se listen over vores serviceudbud nedenfor og få et overblik over, hvordan Green Circle kan tage sig af din ejendom, så du får mere tid til alt det andet.

Få mere tid til alt det andet

Ring eller skriv til direktør, Ole Mortensen, på tlf. 28 78 51 10
eller via om@greencircle.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for Facilities Management.

Er du allerede kunde hos os?

Kontakt venligst Facility Manager, Katja Rosa Baunø,
på tlf. 60 10 91 02 eller via krb@greencircle.dk.

Mød vores kunder

En af Danmarks største forvaltere af erhvervs- og boligejendomme, Fokus Asset Management A/S, har valgt at skabe skræddersyede Facilities Management-løsninger sammen med Green Circle – til ekstra værdi for lejerne.

Konferencecenter og -hotel, B!NGS, på Vesterbro administreres af Fokus Asset Mangement og er et godt eksempel på netop dette, hvor Green Circle har ansvaret for både reception, ejendomsdrift, kantine og konferencecentret.

B!NGS - kontor- og konferencehotel