Glatførebekæmpelse

Green Circle Glatførebekæmpelse

Vi passer også på vejret for dig

Green Circle’s vagtleder overvåger vejret for dig 24-7 i vinterhalvåret; Han har overblikket, og han igangsætter glatføreopgaverne, når de aftalte vejrmæssige parametre er opfyldt. Derefter modtager du en e-mail eller SMS med besked om, at snerydningen er igangsat på din ejendom. Ganske enkelt.

Det betyder, at du helt præcist ved, hvornår vi har ryddet sne og eller saltet på netop din ejendom, og ikke mindst kender du real time-resultatet af vores arbejde, for vi foto- og GPS-dokumenterer de opgaver, vi udfører, og du får informationen helt automatisk – digitalt og overskueligt, så snart vi har udført dem.

Overblik

Vi tilbyder dig et grundigt 360° tjek af din ejendomsportefølje, så du kan få en dokumenteret bedre og billigere glatførebekæmpelse.

Se listen over vores serviceudbud nedenfor og få et overblik over, hvordan Green Circle kan tage sig af din ejendom og grund, så du får mere tid til alt det andet.

… så kan du sove roligt om natten

Få mere tid til alt det andet

Ring eller skriv til adm. direktør, Erik Jensen, på tlf. 22 80 41 24 eller via , hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for glatførebekæmpelse.

Er du allerede kunde hos os?


Øst (Sjælland)

Kontakt venligst vores vagtleder for Øst
på tlf. 22 75 61 40 eller via .

Vest (Fyn og Jylland)
Kontakt venligst vores vagtleder for Vest
på tlf. 60 10 91 00 eller via .