Ejendomsservice

Vision og mission

Service ned til mindste detalje

Som ejer, administrator eller forvalter af en ejendomsportefølje ved du godt hvor mange ressourcer, der bruges på drift, vedligeholdelse, koordinering, lejerservice, personale og serviceleverancekontrol.

Lad Green Circle tage sig af din ejendom, så du udnytter ressourcerne bedre og får mere tid til alt det andet.

Vi udfører nemlig alle former for ejendomsdrift, og de leveres af vores kompetente medarbejdere og styres af vores digitale real time driftsstyringssystem, der dokumenterer alle udførte opgaver og sikrer fuld gennemsigtighed med kvaliteten af vores services og priser.

Det betyder, at du helt præcist ved, hvornår vi f.eks. har udført teknisk tilsyn, rekvireret en håndværker eller leveret en hvilken som helst anden opgave på netop din ejendom. Ikke mindst ved du, hvordan resultatet af vores arbejde er blevet, for vi foto- og GPS-dokumenter de opgaver, vi udfører, og du får informationen helt automatisk – digitalt og overskueligt.

Det skaber et klart overblik over, hvad du betaler for, og hvad du får leveret.

Overblik

Vi tilbyder dig et grundigt 360° tjek af din ejendomsportefølje, så du kan få en dokumenteret bedre og billigere ejendomsdrift.

Se listen over vores serviceudbud nedenfor og få et overblik over, hvordan Green Circle kan tage sig af din ejendom, så du får mere tid til alt det andet.

Få mere tid til alt det andet

Ring eller skriv til adm. direktør, Erik Jensen, på tlf. 22 80 41 24 eller via ej@greencircle.dk, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for ejendoms- og lejerservice.

Er du allerede kunde hos os?

Øst (Sjælland)
Kontakt venligst driftschef, Dan Kristoffersen,
på tlf. 60 10 86 69 eller via dakr@greencircle.dk.

Vest (Fyn og Jylland)
Kontakt venligst afdelingsleder, Frank Laursen,
på tlf. 60 10 86 65 eller via fl@greencircle.dk.

Ejendomsdrift i Green Circle