November 2018:

– Vil du være omdrejningspunktet for byggetekniske projekter og Facilities Management-opgaver i et internationalt miljø? Så bliv projektleder i Green Circle A/S.

Som projektleder ansættes du i Green Circle og refererer overordnet til en afdelingsleder, som sidder på vores hovedkontor i Brøndby. Din arbejdsdag foregår derimod fuld tid hos vores kunde i København S, hvor du dagligt sparrer med kundens on-site Facility Manager. Der vil være stort udviklingspotentiale i stillingen og rig mulighed for at sætte eget præg på hverdagen i et internationalt arbejdsmiljø.

Green Circle A/S leverer KAM- og Projektservice, ejendomsdrift og Facilities Management med udgangspunkt i solidt servicehåndværk, digital driftsstyring og personlig kontakt med vores kunder.

Hos os bliver du en del af en landsdækkende, dynamisk og stærkt voksende organisation, der i 2017 har været nomineret til både Årets Ejerleder af PwC og Entrepreneur of the Year af EY.

Som projektleder får du ansvar for:

  • koordinering af Facilities Management-opgaver med både interne og eksterne parter.
  • tilbudsindhentning og opfølgning på mindre byggetekniske projekter, interne flytninger og lignende.
  • kontrol af Facilities Management-leverancer inklusiv rengøring og bygningsvedligehold.

Vi søger derfor dig, som:

  • har en solid håndværkerteknisk baggrund.
  • har en stærk forståelse af og erfaring med projektledelse og -styring.
  • forstår at navigere interpersonelt mellem operationelle, taktiske og strategiske niveauer.
  • begår sig på øvet niveau i skrift og tale på både dansk og engelsk.
  • er IT-bruger på øvet niveau.

Vi forestiller os, at du har en byggeteknisk uddannelse samt minimum et par års erfaring med lignende arbejdsopgaver. Samtidig forventer vi, at du er god til at skabe relationer med interne og eksterne interessenter i en dynamisk hverdag.

Et indblik i din nye arbejdsgiver

Med hovedkontor i Brøndby samt et afdelingskontor i Vejle er vi 100 medarbejdere i Green Circle foruden direktionen, og vi drifter ca. 800 ejendomme fordelt over hele landet.

Vi er stolte af at yde KAM- og Projektservice, ejendomsdrift og Facilities Management, hvor vores kunder altid har fuld adgang til og overblik over driftsdata, og vi har en klar vision om at levere Danmarks mest gennemsigtige service.

Besøg os på www.greencircle.dk.

Ansættelsesstart

01.01.2019.

Ansøgningsfrist

14.11.2018, men vi indkalder kandidater til samtale løbende og ansætter, så snart vi har fundet den rette.

Løn

Efter aftale. Vi tilbyder pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ugentlig arbejdstid

37 timer.

Er du vores nye projektleder?

Ansøgning og CV sender du via e-mail til  med emnefeltet Projektleder. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig, Marc Wacker, på .

I Green Circle A/S går vi ind for ligeværd og grundlæggende ligestilling – særligt på tværs af køn, etnicitet, alder, førlighed, religion, seksualitet og nationalitet. Vi opfordrer derfor altid alle interesserede, uanset baggrund, til at søge ledige stillinger, der hos os konsekvent besættes med den bedst kvalificerede.

Vi ser frem at høre fra dig.